Hotel

Main Street Boutique Hotel is een uniek 4 sterren hotel in het hartje van Ieper. Klein maar fijn, plezierig en zeker verrassend! 

Geniet van luxe, warmte en een huiselijke sfeer. Vanaf wanneer u de deur openzwaait voelt u zich hier meteen thuis. Het rode bakstenen huis kwam er in 1938, tussen de 2 wereldoorlogen dus, en er werd door een vorige eigenaar volop koffie bonen geroosterd en verkocht. 

 In 2008 werd het huis volledig gerenoveerd en gevuld met allerhande curiositeiten om op 1 april 2011 van start te gaan met het Main Street Hotel!

Al vlug werd duidelijk dat dit klein en charmante pareltje iets unieks is en bij de beste hotels van Vlaanderen hoort.

Awards

Het moet zijn dat onze gasten heel erg tevreden zijn, want de beoordelingen die ze op Trip Advisor, de bekende website met reisbeoordelingen, neerpennen zijn gewoon fantastisch.

Hierdoor kreeg Main Street Hotel al elk jaar een Travelers’ Choice Award en werden we genoemd bij hotels met de beste service in België, beste klein hotel, meest romantische hotel in België,… Main Street Boutique Hotel bevalt op vele vlakken!

Je merkt het al: je zal je hier als een ⭐⭐⭐⭐⭐-hotelgast voelen!

Feitjes

  • Check-in: 16.00 – 20.00
  • Check-out: 11.00

Hotel Faciliteiten en Diensten:

gratis afgesloten parking, fietsverhuur, fietsenstalling,
gratis wifi, honesty bar, gratis koffie en thee, zoetigheden, ontbijtkamer en bar, terras, airconditioning, strijkvoorzieningen, adaptors, tandenborstel en scheersetje op simpele vraag, wasserij dienst, bibliotheek, DVD collectie, magazines, puzzels, breiwerkje, … 

Kamer Faciliteiten:

gratis goed gevulde minibar, Nill Spring box springs, air conditioning, Nespresso machine, grote flat screen TV met DVD- en CD-speler en iPod/iPad verbinding, telefoon, badjassen, make-up spiegel, lap top safe, haardroger, slippers, wifi, staande spiegel

Gastvrouw Elodie

In april 2018 werd ik de trotse eigenares van Main Street Boutique Hotel en sindsdien run ik dit hotel met heel veel passie en plezier. Ik ben een harde werker, heerlijk eerlijk, en op mij kan je altijd rekenen. 


Ik hou ervan om u als gast in de watten te leggen. Een warm welkom, samen met een drankje uit eigen streek en een fijne babbel is de start van uw verblijf. Daarnaast neem ik ook graag de tijd om wat uitleg te geven over de stad en omgeving. Daarna leid ik u graag wat rond met als eindbestemming uw verrassende kamer. Elke ochtend verzorg ik met heel veel liefde het overheerlijk ontbijt zodat u uw dag goed kan starten. 

Mijn wens is dat elke gast een uniek en onvergetelijk verblijf vol warmte en liefde kan ervaren. 

Hopelijk tot snel! 

Sfeer en Ambiance

Toegegeven, Main Street Hotel is niet echt groot. Toch is er veel te zien en doen.

Ondertussen heb je het waarschijnlijk al gemerkt: je kan vrij gebruiken uit de goed gevulde minibar. En er is ook gratis koffie en thee in je kamer en de bar! Jup, ik weet het –  wat een verwennerij!

Maar wist je ook dat we een honesty bar en koelkast voor je klaar hebben met streekbier, Trappisten en andere speciaaltjes om je te verrassen? Je kan er van genieten in onze gezellige bar, kleurrijke ontbijtruimte of in onze kleine terrastuin.

Je vindt er alvast een goeie selectie boeken in onze kleine bibliotheek –  met focus op onze mooie stad Ieper en zijn rijke geschiedenis en de grote oorlog.
Je kan er ook rondneuzen in de eigenaardige items die tentoongesteld staan, of verder werken aan de internationaal gebreide sjaal vol kleurtjes, een spelletje spelen of puzzelen! 

nl_NL